logo-yatay
Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu Başkanı Sn. Bayram Karakaş ve Yönetim Kurulu, T.C. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Müdürü Sn.Necmettin Erkan, İstanbul Erkek Berberleri Odası Başkanı Sn.Şükrü Akyüz, İstanbul Kadın Kuaförler ve Manikürcüleri Odası Başkanı Sn.Ali Yatkın, Ticaret Bakanı Sayın Mehmed Muş ile Ankara’da bir araya gelerek mesleki ve sektörel sorunların aktarıldığı, çözüm bulmak adına isteklerin ve şikayetlerin görüşüldüğü istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Son derece olumlu geçen istişare toplantısında misafirperverliklerinden dolayı Ticaret Bakanı Sn. Mehmed Muş ve ekibine teşekkürlerimizi arz ederiz.