logo-yatay

Başkan Şükrü Akyüz Alpeda Filiz Çelik Fabrikasını Gezdi

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Başkan Vekili Hasan Kuru İle Birlikte Alpeda Filiz Çelik firmasının Bursa’da bulunan fabrikasını gezdi.52 Ülkeye ihracat gerçekleştiren sektörümüz için son derece önemli yatırım merkezi olma yolunda büyüyen ve gelişmeye devam eden Alpeda Filiz Çelik Firması Genel Müdürü Alper Çelik ve Yurt İçi Satış Müdürü İsmail Tekinöz ile bir araya gelen Başkan Şükrü Akyüz, İstanbul Berberler Odası’nın projelerini ve sektöre katkı sağlayacak etkinliklerini toplantıda dile getirdi.Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Berberler Odası’nın tüm etkinliklerinde, projelerinde ve eğitimlerinde olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Alpeda Filiz Çelik Firması Genel Müdürü Alper Çelik, sektöre katkı sağlayacak olan tüm çalışmalarda bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Toplantı sonrası başkan Şükrü Akyüz, günün anısına Alper Çelik’e hediye takdiminde bulundu. Fabrikanın tüm birimlerini gezen ve üretimler hakkında bilgi alan Başkan Akyüz, “Burada aldığımız bilgiler doğrultusunda gerek yurt içi, gerekse yurt dışında mesleğimiz için önemli bir yatırım yapan Alpeda Filiz Çelik firmamızı tebrik ediyor, odamıza sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.